Ενοικίαση

αυτοκινήτων

Ιωάννινα

Online Κράτηση

Pick Up

Place to pick up the Car*

Pick-up Date/Time*

Return

Place to drop the Car*

Drop Date/Time*

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Εξαιρετικές υπηρεσίες

Στόχος της Kris Rent a Car Ioannina – Ενοικίαση αυτοκινήτων Ιωάννινα είναι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η άποψή σας πάντα βασίζεται σε εμάς. Έτσι, δώστε μας πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που θα θέλατε να προσφέρουμε, ώστε να σας κάνουμε πιο άνετες και συναρπαστικές τις διακοπές σας.

Το προσωπικό μας

Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας Kris Rent a Car Ioannina – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Ιωάννινα θα σας καθοδηγήσει με όλες τις ταξιδιωτικές πληροφορίες για να σας κάνει μια αξέχαστη εμπειρία την επίσκεψή σας στα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.

Ευέλικτη παραλαβή (γύρω από την πόλη)

Δωρεάν παραλαβή – Παράδοση από αεροδρόμιο – σταθμό λεωφορείων – ξενοδοχεία εντός της πόλης και από επιλεγμένους συνεργάτες μας. Μία προσφορά εντελώς δωρεάν επειδή μέρος της ελληνικής φιλοξενίας είναι να καλός ορίζουμε και να αποχαιρετάμε τους πελάτες μας στην Kris Rent a Car Ioannina.

24 ωρη υποστήριξη

Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή σε περίπτωση βλάβης και ανάκτησης. Μια άμεση υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς στην κατοικία σας ή ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης είναι διαθέσιμο. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας εδώ

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τι πρέπει να γνωρίζετε για μας

Σαν νεοσύστατη επιχείρηση με γνώση και γνώμονα τα δεδομένα της νέας εποχής, νέοι άνθρωποι με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας ξεκινήσαμε την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Τα γραφεία μας βρίσκονται επί της λεωφόρου 8ης Μεραρχίας 15Α και λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 π.μ μέχρι τις 9:00 μ.μ.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση τον πελατών μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, που να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους με ασφαλή και αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσεις να ρωτήσεις...
Επικοινωνία
+30 2651 181240
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!